tiistai 21. toukokuuta 2013

Tallinna, Pärnu, Kaunas

Tänä aamuna lähdimme n. 9:00 Tallinnasta kohti uutta määränpäätä: Kaunasta.
Matkan varrella kävimme Pärnu nimisessä kaupungissa, jossa kävimme rannalla, missä oli melko mielenkiintoisia ''leikkipuisto laitteita''. Kuskimme Timo esitteli meille kaupunkia ja kertoi siitä melko mielenkiintoisia asioita historiasta.
Sitten matkamme jatkuu kohti Kaunasta, jonne kuljimme Latvian kautta. Matka oli aika tylsä, koska maisemat olivat minusta vähän yksitoikkoisia, koska näin vain peltoa, peltoa ja peltoa. Pysähdyimme syömään Bauskassa Aveni nimisessä kahvilassa, jossa pääruoka oli mielestäni paras ateria tähän mennessä. Ruokana oli siis pastaa, lohikastiketta ja ripaus tilliä.
Ruuan jälkeen jatkoimme matkaa ja pysähdyimme Ristimäelle katselemaan vanhoja, sekä uusia ristejä, joilla myös oli melko mielenkiintoinen tarina. Samassa paikkassa kävimme huvittavan ''vessa rumban''.
Seuraavan kerran pysähdyimmekin Latvia-Liettua rajalla, josta jatkoimme matkaa Kaunakseen. Pienien breikkien, kauppareissun ja tuntien ajomatkan jälkeen saavuimme Kaunakseen. Aluksi koko kaupunki vaikutti ns. slummilta, mutta sillan toisella puolella rakennukset ovat jo vähän ''rikkaampien'' näköisiä.
Hotellille saapuminen oli melko jännittävä kokemus, koska hotelli sai aika mielenkiintoisen reaktion oppilailta, joihin kuuluin myös minä.
Ruokana oli kanapihvejä, perunaa ja salaatteja.
Saa nähdä mitä yöstä tulee!!!

- Riku, Erkka ja Elmo


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti